De beste kandidaat via Adformatie

Adformatie is hét platform om marketing- en communicatieprofessionals te bereiken. Maandelijks bezoeken ruim 350.000 professionals uit het marketing- en communicatievak het online Adformatie platform. Daar zit jouw ideale kandidaat vast tussen. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als hoogopgeleide marketing- en communicatieprofessionals die (nog) niet actief op zoek zijn. De unieke combinatie van een actueel vacature-overzicht mét vakinhoudelijke content én een sterk merk garanderen dat je kwalitatief goede sollicitanten aantrekt.

Plaats 24/7 jouw vacature online
Je kunt jouw vacature direct online plaatsen op Adformatie.nl. Log hiervoor in, of maak hieronder een account aan door een vacature te bestellen. De vacature staat standaard gedurende 30 dagen op Adformatie.nl. Daarnaast verzorgen wij een doorplaatsing op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Jouw vacature in de spotlight?
Wil je je vacature nog meer in de spotlight zetten? Reserveer dan een spotlight vacature. Dan blijft jouw vacature bovenaan het overzicht staan en jagen we deze aan met een advertorial in de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Het is ook mogelijk om jouw standaard geplaatste vacature te upgraden naar een spotlight vacature. Neem hiervoor contact op met onze traffic afdeling.

Vragen en/of opmerkingen
Heb je vragen over het plaatsen van vacatures, of wil je dat wij de vacature online zetten? Neem dan contact op met onze traffic afdeling of 020 246 7502.

Plaats direct jouw vacature

Vacature

€ 630
Meer informatie

Spotlight vacature

€ 980
Meer informatie