De beste kandidaat via Adformatie

Adformatie is hét platform om marketing- en communicatieprofessionals te bereiken. Maandelijks bezoeken ruim 135.000 professionals uit het marketing- en communicatievak het online Adformatie platform.


Voor werkgevers

Adformatie is hét platform om marketing- en communicatieprofessionals te bereiken. Maandelijks bezoeken ruim 135.000 professionals uit het marketing- en communicatievak het online Adformatie platform. Daar zit jouw ideale kandidaat vast tussen. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als hoogopgeleide marketing- en communicatieprofessionals die (nog) niet actief op zoek zijn. De unieke combinatie van een actueel vacature-overzicht mét vakinhoudelijke content én een sterk merk garanderen dat je kwalitatief goede sollicitanten aantrekt.

Plaats eenvoudig jouw vacature online

Breng deze onder de aandacht bij 135.000 marketing & communicatie professionals

Vacature

€ 695
Meer informatie

Spotlight vacature

€ 1.150
Meer informatie

Boosted Vacature

€ 1.400
Meer informatie

Bereik marketing en communicatie professionals

Plaats 24/7 jouw vacature online. Je kunt jouw vacature direct online plaatsen op Adformatie.nl. Log hiervoor in, of maak een account aan door een vacature te bestellen. De vacature staat standaard gedurende 30 dagen op Adformatie.nl. Daarnaast verzorgen wij een doorplaatsing op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Over Adformatie

Over Adformatie

Over Adformatie

Adformatie is marktleider op gebied van vakinformatie voor de marketing, media, creatie en communicatie-branche.​ Met een vakglossy, website, e-zine en nieuwsbrieven bereikt Adformatie professionals in de marketing, media en creatieve sector. Adformatie organiseert diverse evenementen, waaronder het CommunicatieCongres, CMO Day, MarketingLive! en Dag van de Audio. ​